Voit erotella käteiskassasi myyntipisteidesi mukaan, jotta saat tarkat käteissummat ja raportit jokaisesta käytössä olevasta OP Kassa-myyntipisteestä.

1.) Mene "Hallinta"-osioon ja valitse "Lisäasetukset".

2.) Selaa alas ja valitse kohta "Käteiskassa", täältä näet listan käytössäsi olevista käteiskassoista. Käteiskassoja voit luoda niin monta kuin sinulla on käytössä olevia iPad-laitteita OP Kassa sovelluksella, eli OP Kassa-myyntipisteitä.

Huom! Myyntipisteet erotellaan “per iPad”, eli jokaisella iPadilla voi olla käytössään vain yksi käteiskassa.

3.) Valitse haluamasi myyntipiste kullakin käytössä olevalla iPadilla listauksesta - tai luo uusi.

4.) Valmista tuli! Ja nyt vain myymään! Tehtyäsi tämän saat jokaisella myyntipisteellä tekemästäsi käteismyynnistä oman käteiskassaraportin, jossa on eriteltynä jokaisella myyntipisteellä tehty käteismyynti, kuten myös kassan avaus ja sulku sekä nostot ja panot.