mPOP Star kassalaittestoon tulee välillä päivityksiä suoraan laitevalmistajalta, tämän artikkelin kirjoitushetkellä julkaistu 2.0 parantaa bluetooth yhteyksiä huomattavasti.

1.) Lataa mPOP Utility sovellus App Storesta
2.) Avaa mPOP Utility sovellus
3.) Parita laite painamalla "pairing and permission controls"
4.) Odota, että laitteesi löytyy auenneesta listasta
5.) Valitse laitteesti listasta
6.) Hyväksy valinta painamalla "POP10 WHT BT -MPOP" "List"-menun alta
7.) Valitse alamenun välilehdistä "Settings" ja selaa alas asti
8.) Sivun alaosasta paina "DIAGNOSE THE FIRMWARE" ja valitse "YES" päivityskehoitteeseen. Odota rauhassa tämän jälkeen, älä sulje iPadia, mPOP Star kassalaitetta tai mPOP Utility-sovellusta päivityksen aikana.

Mikäli ohjelma ilmoittaa, että päivitystä ei ole saatavilla, niin sinulla on uusin versio ladattuna ja voit sulkea mPOP Utility ohjelman.

9.) Valojen vilkkumisen pysähdyttyä, odota ikkunan ilmestymistä jossa lukee "COMMUNICATION RESULT: SUCCESS" ja paina "OK"
10.) Valitse laitteesi ilmestyvästä listasta
11.) Hyväksy valinta jälleen painamalla "POP10 WHT BT -MPOP" "List"-menun alta

mPOP Starin ohjelmistoversion voit tarkistaa vielä painamalla "device information"-menua päänäkymästä.