OP Kassa tarjoaa monipuoliset raportoinnit. Automaattiset päivä- ja kuukausiraportit (myynti- ja tuoteraportit) sekä näiden lisäksi OP Kassa sovelluksesta tilattavissa olevat viikkoraportit on asetettu alkamaan ja päättymään vuorokauden vaihtuessa.

Mikäli liike on auki yli puolenyön ja haluatte sisällyttää aamuyön tuntien myynnin edellisen päivän (kuun, viikon) myyntiin, niin OP Kassan Lisäasetuksissa (Valikko -> Hallinta -> Lisäasetukset) voi asettaa myyntipäivälle päättymisajan (vain tasatunnit 01:00 - 05:00).

Kuvassa päättymisajaksi on asetettu klo. 03:00. Tällöin sähköpostilla lähetettäviin edellisen päivän myyntiraportteihin lasketaan kaikki puolen yön jälkeen tapahtunut myynti aina 03:00 asti.

Huomioitavia asioita asetukseen liittyen:

• Kun myyntipäivän päättymisaika asetetaan/muutetaan, niin ensimmäinen automaattinen sähköpostiraportti tämän muutoksen jälkeen (päivä ja kuukausi) lähetetään vielä käyttäen vanhaa päättymisaikaa. Seuraava raportti ajastetaan huomioimaan muuttunut myyntipäivän päättymisaika.
  • "Myyntipäivän päättymisaika" -asetuksella ei ole vaikutusta OP Kassa sovelluksen  Myynti- ja Tapahtumat -näkymään. Näissä näkymissä noudatetaan myyntipäivän vaihtumisessa aina arvoa 00:00.