Vaihtorahan näyttämiseen maksutavan yhteydessä OP Kassa tarjoaa 3. vaihtoehtoa:

1. Vaihtoraha näytetään kunnes käyttäjä painaa "Valmis" -painiketta
  2. Vaihtoraha näytetään muutaman sekunnin ajan
  3. Vaihtorahaa ei näytetä ollenkaan

Näitä vaihtoehtoja voi asettaa Lisäasetuksissa (Valikko -> Hallinta -> Lisäasetukset)

1. Vaihtoraha näytetään kunnes käyttäjä painaa "Valmis" -painiketta

Mikäli asetus "Sähköpostia ei kysytä maksun lopuksi" ei ole päällä, kuten kuvassa alla.

Niin vaihtoraha näytetään maksutapahtuman lopuksi kunnes käyttäjä painaa "Valmis" -nappia.

2. Vaihtoraha näytetään muutaman sekunnin ajan

Mikäli kytkin "Sähköpostia ei kysytä maksun lopuksi" käännetään päälle, kuten alla.

Niin mahdollinen vaihtoraha (käteismaksuissa) näytetään muutaman sekunnin ajan ruudulla ja näkymä palautuu automaattisesti päänäkymään.

3. Vaihtorahaa ei näytetä ollenkaan

Mikäli Lisäasetuksista asetetaan valinta "Käteismaksuissa ei näytetä vaihtorahaa" päälle, kuten kuvasssa alla.

Niin riippuen valinnasta "Sähköpostia ei kysytä maksun lopuksi" näytetään käteismaksun yhteydessä joko ainoastaan "Käsitellään käteismaksua" -näkymä ennen näkymää jossa voi syöttää asiakkaan sähköpostiosoitteen:

tai sen sijaan nopeasti ns. "Maksu hyväksytty" ilmoitus päänäkymässä:

Parhaan vaihtoehdon omaan käyttöösi löydät kokeilemalla.