OP Kassa tarjoaa maksutapahtuman lopuksi näkymän, jossa voit lähettää asiakkaalle kuitin (myös) sähköpostitse. Tässä näkymässä näytetään myös mahdollisen vaihtorahan määrä (käteismaksut).

Mikäli mahdollisuus sähköpostikuittien lähettämiseen koetaan tarpeettomaksi, niin tämän näkymän voi ohittaa kääntämällä Lisäasetuksista (Valikko -> Hallinta -> Lisäasetukset) päälle asetuksen "Sähköpostia ei kysytä maksun lopuksi".

Tällöin maksutapahtuman jälkeen ei näytetä lainkaan näkymää, jossa voit lähettää asiakkaalle kuitin (myös) sähköpostitse, vaan mahdollinen vaihtoraha (käteismaksuissa) näytetään muutaman sekunnin ajan ruudulla ja näkymä palautuu automaattisesti päänäkymään.

Huomaathan, että asetus "Sähköpostia ei kysytä maksun lopuksi" (kuitin lähettämiseksi sähköpostilla) pitää olla päällä, mikäli haluat, että paperikuittia ei tulosteta automaattisesti (asetus: "Kuittia ei tulosteta automaattisesti"). Lue lisää aiheesta tästä oppaasta.