Kassalaite (Star mPOP) on yhteydessä iPadiin langattomalla Bluetooth yhteydellä. Kaikki langattomat yhteydet ovat alttiita häiriöille. Yhteyshäiriöiden määrään voi vaikuttaa sijoittamalla kassalaite ja iPad oikein ja huolehtimalla, että kassalaitteen/iPadin välittömässä ympäristössä ei ole mahdollisia yhteysvirheitä aiheuttavia tekijöitä.

Yhteysvirheitä aiheuttavat tekijät:

• Voimakkaat/useat virtalähteet tai jatkojohdot
  • Langattomat puhelimet tai kaiuttimet
  • Muut langattomat laitteet (jotka toimivat 2,4 tai 5GHz taajuudella)
  • Mikroaaltouuni
  • Langattoman verkon (WiFi) tukiasema
  • Kassalaitteen ja iPadin /välissä edellä lueteltuja laitteita tai esteitä, kuten metallia, sementtiä, marmoria (esim. kassalaite tiskipöydän alla ja iPad tiskipöydän päällä)