Päivitä OP Kassa sovellus näitä ohjeita seuraamalla:

1. Avaa App Store sovellus joka löytyy iPadin Koti näkymästä

2. Hae OP Kassa sovellus oikean ylänurkan hakukentän avulla

3. Päina "Päivitä" nappia (kuvassa "Open" koska sovelluksesta on asennettuna uusin versio).

Automaattiset sovelluspäivitykset

Mikäli haluat saada OP Kassan sovelluspäivitykset automaattisesti, voit käydä asettamassa automaattiset päivitykset asetuksen päälle näitä ohjeita seuraamalla

1. Valitsemalla "Asetukset" iPadin kotinäkymästä

2. Kohdasta "Yleiset" valitkaa "Appien päivitys taustalla", josta voitte valita vaikka kaikkien sovellusten automaattisen päivityksen tai ainoastaan OP Kassan.