Mikäli maksupääte jumittuu eikä sammu virtanapista (eikä reagoi muihinkaan nappeihin), maksupäätteen voi käynnistää uudelleen seuraamalla näitä ohjeita.

1. Työnnä paperiklemmarin (tai muu vastaava tylppä piikki) virtakytkimen vieressä olevaan pieneen koloon.
  2. Paina paperiklemmaria kunnes maksupäätteen yläreunassa vilkkuu 4 vihreätä valoa ja maksupäätteen näyttö käynnistyy uudelleen.
  3. Avautuvasta valikosta valitse valinta "1" ja varmista valinta oikean alanurkan OK -napilla.