Voit palauttaa maksupäätteen tehdasasetuksiin seuraamalla näitä ohjeita:

1. Työnnä paperiklemmarin (tai muu vastaava tylppä piikki) virtakytkimen vieressä olevaan pieneen koloon.
  2. Paina paperiklemmaria kunnes maksupäätteen yläreunassa vilkkuu 4 vihreätä valoa ja maksupäätteen näyttö käynnistyy uudelleen.
  3. Avautuvasta valikosta valitse valinta "3" ja varmista valinta oikean alanurkan OK -napilla.
  4. Odota kunnes maksupääte käynnistyy uudelleen - kesto n. 2-3minuuttia.
  5. Parita maksupääte kuten kuvattu alla olevissa animaatioissa tai artikkelissa: Kassalaitteiston yhdistäminen iPad-tablettiisi

Maksupäätteen parittaminen

Mene OP Kassan laitehallintaan ja valitse "Miura M010", jonka jälkeen iPad alkaa hakemaan laitetta.

Maksupääte ilmestyy listaan, jonka jälkeen se on valittava painalluksella. Tämän jälkeen iPad antaa laiteparikoodin, joka ilmestyy myös maksupäätteen näytölle. Hyväksy paritus painamalla vihreää nuolta maksupäätteestä ja "muodosta pari" painiketta sovelluksesta.

HUOM! Ensimmäisen maksun yhteydessä maksupääte:

• päivittää ohjelmiston
  • luo maksamiseen tarvittavat avaimet

Päivitys ja avainten luonti kestää n. 4-6 minuuttia - tämä kannattaa huomioida ensimmäisen ostotapahtuman yhteydessä.