Mikäli maksupäätteen parittaminen ei onnistu tai maksupääte toimii hitaammin kuin tavallisesti voit resetoida maksupäätteen seuraamalla näitä ohjeita:

1. Työnnä paperiklemmarin (tai muu vastaava tylppä piikki) virtakytkimen vieressä olevaan pieneen koloon.
  2. Paina paperiklemmaria kunnes maksupäätteen yläreunassa vilkkuu 4 vihreätä valoa ja maksupäätteen näyttö käynnistyy uudelleen.
  3. Avautuvasta valikosta valitse valinta "2" ja varmista valinta oikean alanurkan OK -napilla.
  4. Odota kunnes maksupääte käynnistyy uudelleen - kesto n. 2-3minuuttia.
  5. Yritä maksupäätteen parittamista, kuten kuvattu artikkelissa: Kassalaitteiston yhdistäminen iPad-tablettiisi