Maksupääte

Tämän artikkelin avulla opit nopeasti perusteet maksupäätteestäsi (Miura M010) ja sen käyttämisestä OP Kassan kanssa.

Mikäli etsit vastausta vastausta johonkin ongelma tilanteeseen, niin voit käyttää hakutoimintoa tai tutustua seuraaviin osioihin:

Miura M010 perusteet:

• Lataaminen: Kytke maksupäätteen mukana tulleen USB-kaapelin toinen pää maksupäätteeseen ja toinen pää virtalähteeseen.
  • Maksupäätteen laittaminen päälle / pois päältä: Paina virtapainiketta maksupäätteen oikeassa ylänurkassa
  • Virransäästötila: Maksupääte menee automaattisesti virransäästötilaan mikäli sitä ei käytetä hetkeen. Laitteen herättäminen onnistuu painamalla näppäimistöstä mitä hyvänsä nappia (esim. OK tai Peruuta -nappi).

Lataaminen

Lataa maksupäätettä usean tunnin ajan ennen käyttöönottoa. Maksupääte kannattaa laittaa lataukseen aina työpäivän päätteeksi, jotta se on toimintakunnossa ja valmiina ottamaan maksuja kun sitä seuraavan kerran tarvitaan. Maksupääte voidaan ladata kytkemällä maksupäätteen mukana tulleen USB-kaapelin toinen pää maksupäätteeseen ja toinen pää johonkin seuraavista virtalähteistä:

• Kassalaitteiston (esim. STAR mPOP) USB porttiin
  • USB Virta adapteri: esimerkiksi iPadin ai iPhonen tai muun puhelimen virta-adapteri USB-liitännällä
  • Tietokoneen USB portti

Akun kesto

Akun kesto vaihtelee maksupäätteen käytön mukaan. Akun varaustilaa voi seurata maksupäätteen näytön ikonilta (näytön oikeassa ylänurkassa). Kun maksupääte pitää ladata, niin maksupäätteen vasempaan yläreunaan syttyy punainen LED valo.

Kun akku on ladattu täyteen, LED valo vaihtuu vihreäksi ja maksupääte voidaan irroittaa latauksesta. Maksupäätteen voi pitää latauskaapeliin kytkettynä myös koko ajan, jolloin maksupääte ei mene virransäästötilaan.

Maksimoidaksesi akun keston:

• Lataa akku aina täyteen ennen käyttöä
  • Sammuta maksupääte aina mikäli se on käyttämättä pitkiä aikoja (esim. lomien aikana)