Huom. tämä ohje ei koske uusia asiakkaita, jotka näkevät kaikki tilitykset Checkoutin Extranetistä. Olemme siirtyneet käyttämään korttitilitysten maksunvälittäjänä Checkout Finland Oy:tä, ja myös ne asiakkaat, jotka ovat ennen käyttäneet ESP-portaalia, näkevät 15.5.2018 alkaen tilitykset ESP-portaalin sijasta Checkoutin Extranetistä.

OP Kassan korttitilityskumppani Concardis tarjoaa asiakkaille portaalin, jonka kautta voit ladata raportin esimerkiksi kirjanpitäjälle.

Miten pääsen portaaliin?

Olet saanut Concardikselta sähköpostiisi englanniksi ohjeet miten luoda tunnukset portaaliin ja kirjautua sisään. Alla on ohjeistus suomeksi.

1.

Mene osoitteeseen https://online.firstdata.de/esp/concardis/.

2.

Näkymässä on kentät joihin vaaditaan User ID ja Password (salasana). Kirjoita UserID:n kohdalle sähköposti, joka on määritelty tunnukseksi Concardiksen sopimuspaperissa. Yleensä tämä on sama kuin kauppiaan sähköpostiosoite. Salasana on Concardiksen sähköpostissa tullut väliaikainen salasana (preliminary password tai saksaksi 'Initialpasswort lautet'. Tämän jälkeen paina Login.

3.

Sinun pitäisi olla alla olevassa näkymässä.

4.

Kirjoita ensimmäiseen kenttään Concardiksen sopimuksessa lukeva salasana (HUOM! Tämä on siis eri salasana kuin sähköpostilla saamasi "preliminary password"). Jos sinulla ei ole sopimusta tallella tai et ole saanut sitä pyydä se OP Kassan asiakaspalvelusta!

5.

Kirjoita toiseen kenttään itse valitsemasi uusi salasana. Varmista että sisältään vähintään yhden numeron ja kahdeksan merkkiä.

Kirjoita valitsemasi salasana uudelleen.

Paina 'Change password'

Onnittelut, olet kirjautunut sisään järjestelmään!