Kassalaitteisto, eli kassalaite ja korttimaksupääte, liitetään tablettiisi langatonta Bluetooth-yhteyttä käyttäen. Varmista ensin, että tablettisi Bluetooth-yhteys on kytketty päälle.

Yhdistäminen tapahtuu OP Kassa -sovelluksessa Laitehallinnassa (Valikko -> Hallinta -> Laitehallinta).

Yhdistetään ensimmäisenä kassalaite tablettiisi. Varmista, että kassalaitteessa on virta päällä. Tiedät kassalaitteen olevan käynnissä, kun sen päällä oleva sininen merkkivalo palaa yhtäjaksoisesti. Valitse sen jälkeen Laitehallinnasta "Star mPOP"

Paina tämän jälkeen iPadin ruudulla näkyvää "Yhdistä"-painiketta. Tämän jälkeen ruudulle avautuu lista, jossa lukee kassalaitteesi (STAR mPOP) nimi.

Painauta kassalaitteen nimeä listasta. Kassalaitteesi on nyt yhdistetty ja otettu käyttöön.

Seuraavassa näkymässä yhdistämme korttimaksupäätteen tablettiisi. Varmista, että korttimaksupääte on käynnissä. Käynnistä maksupääte painamalla sen yläosassa olevaa virtapainiketta.

Aseta tämän jälkeen korttimaksupääte yhdistämistilaan pitämällä sen etuosassa olevaa Bluetooth-painiketta pohjassa niin pitkään, että painikkeessa oleva sininen merkkivalo alkaa vilkkua nopeasti. Valitse laitehallinnasta "Miura M010". Paina tämä jälkeen iPadin ruudulla näkyvää "Yhdistä"-painiketta.

Tämän jälkeen ruudulle avautuu lista, jossa lukee maksupäätteesi (Miura) nimi. Painauta maksupäätteen nimeä listasta. Muista hyväksyä paritus sekä ipadista että maksupäätteestä. Maksupäätteesi on nyt yhdistetty.