Kun avaat OP Kassa -sovelluksen ensimmäistä kertaa, pyydetään sinua kirjautumaan sisään OP Kassa -tunnustasi käyttäen. Käyttäjätunnuksesi (sähköpostiosoite) ja salasanasi ovat samat, jotka annoit tilatessasi OP Kassan. Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden salasanan painamalla "Olen unohtanut salasanani" -tekstiä.

Kun olet kirjoittanut käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, voit kirjautua sisään. Kirjauduttuasi sinua pyydetään valitsemaan itsellesi nelinumeroinen pääsykoodi, jonka avulla kirjaudut jatkossa sisään OP Kassa -sovellukseen. Muistathan valita pääsykoodisi siten, ettei se ole liian helposti arvattavissa. Esimerkiksi 1234 ja 0000 eivät ole turvallisia pääsykoodeja.

Kun olet valinnut pääsykoodisi, tarkista yhteystietosi. Muokkaa tietojasi tarvittaessa ja paina tämän jälkeen "Valmis"-painiketta.