OP Kassan laitteisto koostuu iPad-tabletista, korttimaksupäätteestä ja kassalaitteesta, joka sisältää kuittitulostimen ja käteislippaan. Laitteistoon kuuluu myös viivakoodinlukija, joka yhdistetään kassalaitteeseen.

Kassalaitteen laatikosta löydät Star mPOP -kassalaitteen sisäänrakennetulla käteislippaalla ja kuittitulostimella, telineen iPad-tabletillesi, langallisen viivakoodinlukijan, virtajohdon sekä lukon kassalaitteen kiinnittämiseksi pöytälevyyn. Kassalaitteen mukana toimitetaan myös rulla kuittipaperia.

Korttimaksupäätteen laatikosta löydät Miura M010 -korttimaksupäätteen sekä sen latausjohdon.

Voit katsoa kassalaitteiston kokoamisohjeet oheisesta videosta tai käymällä läpi alla olevat kuvalliset ohjeet.

1. Käännä kassalaite ylösalaisin. Kaikki kassalaitteen liitännät löytyvät laitteen pohjassa olevasta syvennyksestä.

2. Kiinnitä virtajohto kassalaitteeseen ja asettele johto laitteen pohjassa oleviin uriin.

3. Kiinnitä viivakoodinlukija kassalaitteen USB-liitäntään (0.5A).

4. Kiinnitä korttimaksupäätteen latausjohto kassalaitteen USB-liittimeen. Suosittelemme kiinnittämään latausjohdon 1.5A-merkinnällä varustettuun liitäntään, jotta maksupäätteesi latautuu tehokkaasti.

5. Mikäli haluat ladata iPad-tablettisi kassalaitteen kautta, kiinnitä sen latausjohto kassalaitteen USB-liitäntään.  Suosittelemme kiinnittämään latausjohdon 1.5A-merkinnällä varustettuun liitäntään, jotta tablettisi latautuu tehokkaasti.

Kun olet liittänyt kaikki johdot kassalaitteen pohjaan, voit kääntää laitteen taas oikein päin.

Kytke tämän jälkeen korttimaksupäätteen latausjohdon toinen pää korttimaksupäätteeseen.

Mikäli kiinnitit iPad-tablettisi latausjohdon kassalaitteeseen, kytke johdon toinen pää tablettisi latausliitäntään.

Kytke kassalaitteen virtajohto pistorasiaan. Käynnistä kassalaite laitteen sivussa olevasta virtakytkimestä. Tiedät kassalaitteen olevan päällä, kun sen päällä olevat merkkivalot syttyvät.

Asetetaan seuraavaksi kuittipaperirulla kassalaitteeseen. Kassalaitteen mukana toimitetaan yksi rulla kuittipaperia. Lisätietoja kassalaitteeseen sopivasta kuittipaperista ja sen hankinnasta löydät täältä.

1. Paina kuittitulostinta eteenpäin, jolloin sen lukitus aukeaa.

2. Vedä tämän jälkeen kuittitulostin ulos kassalaitteesta.

3. Vedä kuittitulostimen päällä olevaa vaaleansinistä vipua itseesi päin, jolloin kuittitulostimen kansi aukeaa.

4. Aseta kuittipaperirulla kuittitulostimeen. Varmista, että rulla menee laitteeseen oikein päin.

5. Vedä kuittipaperia muutaman sentin verran ulos ja sulje kuittitulostimen kansi. Työnnä tämän jälkeen kuittitulostin huolellisesti takaisin kassalaitteen sisään. Kuittitulostin leikaa automaattisesti ylimääräisen paperin pois.