Huom. tämä ohje ei koske uusia asiakkaita, jotka näkevät kaikki tilitykset Checkoutin Extranetistä. Olemme siirtyneet käyttämään korttitilitysten maksunvälittäjänä Checkout Finland Oy:tä, ja myös ne asiakkaat, jotka ovat ennen käyttäneet ESP-portaalia, näkevät 15.5.2018 alkaen tilitykset ESP-portaalin sijasta Checkoutin Extranetistä.

1.

Mene osoitteeseen https://www.concardis.com/

2.

"Login"-menusta valitse "ESP" (korostettu kuvassa punaisella)

3.

Päästyäsi sisäänkirjautumisruutuun, syötä sopimuksessasi olevat tiedot User ID ja password kohtiin. Alla kuva sisäänkirjautumisnäkymästä ja sopimuksen ensimmäisen sivun osiosta, jossa Concardiksen ESP-portaalin käyttäjätunnus ja salasana valittiin.

4.

Sisäänkirjautumisessa voi kestää kauan, sivua ei kannata sulkea tai päivittää tässä välissä. Kuvassa näkymä mikä näkyy latauksen aikana.

5.

Sisäänkirjautumisen jälkeen avautuu Concardiksen ESP portaalin päänäkymä. Tästä voit navigoida jokaisen portaalin osion läpi. Kielen saat vaihdettua kuvassa sinisellä korostetulla alueella.

6.

"Statements"-osiosta löydät tiliotteen korttitapahtumistasi eri tiedostomuodoissa, voit myös halutessasi ladata kaikki .pdf tai .csv tiedostot yhtenä pakattuna pakettina .zip muodossa

7.

"Report"-osiosta löydät raporttisi korttimaksuista niin .csv kuin excel-muodossakin. Täältä löydät jokaisen korttimaksutapahtuman.

8.

"Balance"-osiosta näet korttimaksujesi saldon

9.

"Documents"-osiosta löydät muita dokumentteja, minne Concardis saattaa asiakkuuden aikana niitä lisätä.