K: Millaisen iPadin OP Kassa vaatii?

V: Jos iPadin käyttöjärjestelmä on iOS 9 tai uudempi voit ottaa OP Kassan käyttöösi. Suosittelemme käyttöjärjestelmän päivittämistä aina kun uusi versio on saatavilla.

K: Vaatiiko OP Kassan käyttäminen Internet yhteyden?

V: Kyllä. iPad tulee olla yhteydessä OP Kassa palveluun joko WiFi yhteydellä tai mobiilidatan yli (3G tai 4G). Maksupääte (Miura) käyttää Bluetooth yhteyden yli iPadin verkkoyhteyttä mm. maksujen varmentamiseen. Mikäli verkkoyhteys on kovin hidas tai epäluotettava tämä voi vaikeuttaa OP Kassan käyttöä.

K: Entä jos iPad varastetaan?

V: Kaikki tietosi ovat tallessa OP Kassa palvelussa, joten hankkimalla uuden iPadin ja asentamalla OP Kassa sovelluksen voit jatkaa OP Kassan käyttöä. Varkauksien varalle suosittelemme ottamaan käyttöön iCloud-tilin heti kun otat iPadisi käyttöön. Mikäli iPad varastetaan voit käyttää "Kadonnut tila" toimintoa, jolla voit lukita laitteen etänä (ohjeet: https://support.apple.com/fi-fi/HT201472). Voit ilmoittaa myös varkaudesta OP Kassan asiakaspalveluun.

K: Mikä on OP Kassan toimitusaika?

V: Tehtyäsi tilauksen verkkosivuillamme esitäytämme korttimaksusopimuksesi. Tämä toimitetaan teille sähköpostitse allekirjoitettavaksi. Kun olette allekirjoittaneet sopimuksen ja palauttanut sen meille, on niiden prosessointiaika n. viikko. Laitteet itsessään toimitetaan postin välityksellä kun sopimukset ovat valmiit. Tämä jättää toimitusajaksi noin 7-14 päivää tilauksesta. Mikäli teillä on tarve nopeammalle toimitusajalle, niin olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme, jolloin voimme nopeuttaa prosessia niin paljon kun oin mahdollista.

Suosittelemme myös, että kirjaudut ulos aina OP Kassasta kun et käytä kassaa.

K: Miksi maksupäätteessä näkyy toisinaan teksti "Checking security"?

V: Maksupääte tekee ajoittain tarkastuksen, että maksupäätettä ei ole manipuloitu millään tavalla, vaan maksaminen on edelleen turvallista.

K: Miksi maksupääte ei herää automaattisesti kun korttimaksu aloitetaan?

V: Mikäli maksupääte ei ole latauksessa, niin maksupääte menee virransäästötilaan automaattisesti aina kun sitä ei käytetä. Kytkemällä maksupäätteesi USB-kaapelilla kassalaitteistoon voit estää maksupäätteen menemisen virransäästötilaan. Maksupääte herää virransäästötilasta painamalla jotain maksupäätteen painikeista tai työntämällä maksukortti sirukortinlukijaan.