Jos OP Kassa on saldotiedon pääjärjestelmä, verkkokauppatilauksia synkronoidaan Shopifysta Kassaan raportointia ja saldonhallintaa varten. OP Kassaan tulleet verkkokauppatilaukset näet OP Kassan Hallintapaneelista ja iOS-sovelluksen Tilaukset-osion alta. Shopify-verkkokauppatilaukset menevät automaattisesti Shopify-myyntipaikkaan.

OP Kassaan tuodaan vain maksetut tilaukset. Shopify-verkkokauppatilauksia pystyy hallinnoimaan ainoastaan Shopify-verkkokaupan kautta (esimerkiksi merkitsemään toimituksia, palautuksia).

Jos verkkokauppatilausten synkronointi on laitettu päälle myös OP Kassasta Shopifyyn, kivijalan myynnit näkyvät maksettuina ja toimitettuina tilauksina Shopifyssä.

Jos saldon pääjärjestelmä on Shopify, kivijalkamyynnit synkronoidaan Kassasta Shopifyhyn. Kassan kivijalkamyynnit näkyvät OP Kassa -tagilla Shopifyssä. Kassasta tuoduille kivijalkamyynneille ei voi tehdä palautuksia Shopifyn kautta.