Ennen integraation käyttöönottoa on hyvä käydä läpi integraatioasetukset. Integraatioasetukset jakautuvat kolmeen eri osioon, joissa jokaisessa on omat oletusasetukset.

• Integraatioasetukset löytyvät Shopifystä seuraavan polun takaa:  Apps -> OP Kassa. Sivun alareunasta löydät synkronointiin ja integraatioon liittyviä asetuksia.

Integraatioasetukset: Tuotetieto

Shopifyn ja OP kassan välisessä integraatiossa tuotietojen synkronointi tukee molempiin suuntiin synkronointia. Koska molemmat suunnat eivät voi olla päällä yhtäaikaisesti, valitse integraatioasetuksissa, kumpi järjestelmä on tuotetietojen pääjärjestelmä (master). Vain pääjärjestelmään tehdyt tuotemuutokset säilyvät, koska pääjärjestelmä ajaa aina yli muutokset toisesta järjestelmästä.

• Esim. jos tuotetietojen synkronointi on Shopify -> OP Kassa, tuotteiden perustamiset ja tuotetietojen päivitykset pitää tehdä Shopifyhyn. OP Kassaan tehdyt tuotemuutokset ajetaan yli, kun tuotetta seuraavan kerran päivitetään Shopifysta.

Oletusasetus: Tuotetiedot synkronoidaan Shopifystä OP Kassaan, ei synkronoida tuotteiden poistoja.

Lisäksi on mahdollista valita, synkronoidaanko tuotteiden poistot. Jos poistoja ei ole synkronoitu, tuotteiden poistot eivät vaikuta toiseen järjestelmään.

Asetuksista voi myös valita yhdistetäänkö OP Kassan bränditieto Shopifyn Vendor-kenttään. Oletuksena tämä asetus on poissa päältä.