Tuotevaihtoehdot -kohdassa voit luoda ominaisuuksia, joita voit käyttää yleisesti kaikilla tuotteillasi. Tällaisia ominaisuuksia voivat olla esimerkiksi värit tai koot. Näin voit uutta tuotetta luodessasi valita listalta valmiiksi määriteltyjä tuotevaihtoehtoja sen sijaan, että syöttäisit kaikki ominaisuudet joka kerta uudelleen tuotteen luonnin yhteydessä.

Voit  luoda uuden ominaisuuden hallintapaneelin kohdassa "Tuotteet" -> "Tuotevaihtoehdot" ja valitsemalla “luo uusi” -painikkeen.

Tämän jälkeen pääset syöttämään ominaisuuden nimen. Se voi olla esimerkiksi "lahkeen pituus" tai "vaatekoot".

Valikoissa” -sarakkeessa valitset, mikä nimi vaihtoehdolla näkyy hallintapaneelissa tuotteiden luomisen ja muokkaamisen yhteydessä. “Tuotetiedoissa” -sarake näkyy verkkokaupan tuotesivulla.

Voit tallentaa tuotevaihtoehdon oikean reunan “tallenna”-painikkeesta.

Kun haluat lisätä vaihtoehtoja, voit tehdä sen painamalla oikean reunan kynäpainiketta.

+-painikkeella voit syöttää haluamiasi vaihtoehtoja, ja kun olet syöttänyt kaikki vaihtoehdot, voit tallentaa ne oikean reunan oranssista painikkeesta.

Tallennetut vaihtoehdot ovat nyt käytettävissäsi kaikilla tuotteillasi.

Stockmann.com:ia varten voit määrittää, onko tuotevaihtoehtosi tyyppiä väri tai koko. Näin voit linkittää tuotevaihtoehtosi Stockmann.com:in vastaaviin tietoihin. HUOM. Määritys on tehtävä ennen tuotteen vientiä Stockmann.com:iin, koska muuten vienti pysähtyy virheeseen.