Yksi keskeisimpiä hallintapaneelin uudistuksia on myyntipaikka, joka on askel kohti tulevaa monimyymälätukea. Jokainen myyntipaikka tulee toimimaan erillisenä myyntikanavana, ja tulevaisuudessa kauppiaat voivat luoda niitä itse.

Tällä hetkellä jokaisella kauppiaalla on näkyvillä yksi kivijalkamyyntipaikka, joka on nimetty toimipaikan paikkakunnan mukaan. Verkkokauppaintegraatiota käyttäville kauppiaille myös verkkokauppa näkyy yhtenä myyntipaikkana.

Kivijalkamyyntipaikan tietoja, kuten sen nimeä, voit hallinnoida hallintapaneelin kohdassa "Hallinta" -> "Myyntipaikat". Kun klikkaat myyntipaikan nimeä, saat auki ikkunan, jossa voit muokata tietoja:

Myyntipaikka helpottaa tuotevalikoiman hallintaa: voit hallita myyntipaikassa näkyvää tuotevalikoimaa ja määritellä, mitä tuotteet siellä näkyvät. Näin et joudu esimerkiksi sesonkimyynnin tapauksessa poistamaan tuotteita tuoterekisteristä kokonaan, vaan voit vain poistaa ne vain näkyviltä myyntipaikastasi. Mobiililaitteesi kassasovellus on automaattisesti yhdistetty kivijalkamyyntipaikkaasi, joten ainoastaan kyseiseen myyntipaikkaan lisätyt tuotteet näkyvät sovelluksessa.

Tuotteen myyntipaikan voit valita jo tuotteen luonnin yhteydessä.

Voit muokata tuotteiden myyntipaikkoja myös "Tuotteet" -> "Myyntipaikat" -välilehdellä seuraavasti:

1. Valitse myyntipaikka yläreunan välilehdeltä
  2. Valitse tuotteet, joiden myyntipaikkaa haluat muokata
  3. Valitse toiminnoksi joko "vaihda myyntikanavia", jolloin voit vaihtaa tuotteet toiseen myyntipaikkaan (esim. verkkokauppasi), jos sinulla on sellainen, tai "poista myyntikanavasta", jos haluat, että tuotteet eivät ole näkyvillä tässä myyntipaikassa.

Myyntipaikasta poistetut tuotteet eivät poistu tuoterekisteristäsi, mutta ne eivät enää näy kyseisessä myyntipaikassa. Tällaiset tuotteet siirtyvät "lajittelemattomat tuotteet" -välilehdelle, josta voit myöhemmin lisätä ne takaisin haluamaasi myyntipaikkaan.