Tuotevaihtoehdot -kohdassa voit luoda ominaisuuksia, joita voit käyttää yleisesti kaikilla tuotteillasi. Tällaisia ominaisuuksia voivat olla esimerkiksi värit tai koot. Näin voit uutta tuotetta luodessasi valita listalta valmiiksi määriteltyjä tuotevaihtoehtoja sen sijaan, että syöttäisit kaikki ominaisuudet joka kerta uudelleen tuotteen luonnin yhteydessä.

Voit  luoda uuden ominaisuuden hallintapaneelin kohdassa "Tuotteet" -> "Tuotevaihtoehdot" ja valitsemalla “luo uusi” -painikkeen.

Tämän jälkeen pääset syöttämään ominaisuuden nimen. Se voi olla esimerkiksi "lahkeen pituus" tai "vaatekoot".

“Valikoissa” -sarakkeessa valitset, mikä nimi vaihtoehdolla näkyy hallintapaneelissa tuotteiden luomisen ja muokkaamisen yhteydessä. “Tuotetiedoissa” -sarake näkyy verkkokaupan tuotesivulla, jos tuotetta myydään verkossa. Voit tallentaa tuotevaihtoehdon oikean reunan “tallenna”-painikkeesta.

Kun haluat lisätä vaihtoehtoja, voit tehdä sen painamalla oikean reunan kynä-painiketta.

+-painikkeella voit syöttää haluamiasi vaihtoehtoja, ja kun olet syöttänyt kaikki vaihtoehdot, voit tallentaa ne oikean reunan oranssista painikkeesta.

Tallennetut vaihtoehdot ovat nyt käytettävissäsi kaikilla tuotteillasi.