Voit tarjota asiakkaalle maksutavaksi myös laskukirjausta.  Jos kirjaat tuotteen laskulle, OP Kassa merkitsee myynnin myyntipäivälle ja luo kuitin laskukirjauksesta. Laskulle tehdyt myynnit näkyvät myyntipäivän raportissa "laskukirjaus" -maksutavan kohdalla.

Varsinainen lasku on tehtävä ja toimitettava asiakkaalle erikseen.

Laskulle myyminen tapahtuu iPadilla seuraavasti - Android-version ohjeet löydät täältä.

1. Valitse maksutavaksi "muut maksutavat", jolloin pääset valikkoon, josta voit valita haluamasi maksutavan.

2. Valitse maksutavaksi "laskukirjaus".

3. Syötä laskutettava summa ja siirry eteenpäin oranssilla nuolipainikkeella, jonka jälkeen maksu kirjataan hyväksytyksi.

4. Maksun jälkeen voit lähettää asiakkaan kuitin sähköpostitse tai tulostaa sen, jos käytössäsi on kuittitulostin.

5. Kuitilla näkyy tekstinä "laskukirjaus".

Huomioithan, että kuitti ei ole varsinainen lasku ja että OP Kassa ei muodosta laskua asiakkaalle. Lasku on luotava muulla tavalla.