Checkout Finland Oy toimii maksunvälittäjänä korttimaksujen suhteen. Jos haluat tarkastella korttitilityserittelyitä, löydät ne Checkoutin Extranetistä seuraavasti:

• Kirjaudu sisään Extranetiin osoitteessa: https://extranet.checkout.fi. Kirjautumiseen tarvittavan kauppiastunnuksen olet saanut Checkoutilta sähköpostitse.
  • Valitse yläreunan pudotusvalikosta "Tilitysraportit" ja klikkaa valikosta avautuvaa "Tilitysraportit" -kohtaa.
  • Valitse listauksesta haluamasi raportti. Voit tarkastella sitä joko .pdf -tai tekstimuodossa ja halutessasi tallentaa sen itsellesi.