Integraatiota varten sinulla on oltava OP Kassa -tunnus ja Shopify-verkkokauppa. OP Kassa -tunnuksen voit luoda osoitteessa https://hallinta.op-kassa.fi ja verkkokaupan voit perustaa osoitteessa https://www.shopify.com/

Kun haluat yhdistää OP Kassan ja Shopifyn, toimi seuraavasti:

• Kirjaudu OP Kassan Hallintapaneeliin ja siirry "Hallinta" - "Laajennukset" - "Shopify-verkkokauppa."
  • Ota Shopify-lisäosa käyttöön Hallintapaneelissa.
  • Kun olet ottanut lisäosan käyttöön, avaa selaimeesi osoite: https://shopify.op-kassa.fi
  • Kirjoita avautuvaan laatikkoon oman Shopify-kauppasi osoite ja paina “Install”
  • Asenna tämän jälkeen OP Kassa -sovellus Shopify-kauppaasi klikkaamalla “Install app” -painiketta
  • OP Kassa -sovellus avautuu Shopify-kauppaasi. Klikkaa sen jälkeen “Yhdistä OP Kassa -tiliin” -nappia.
  • Kirjaudu avautuvaan ikkunaan omilla OP Kassa -tunnuksillasi.
  • Anna Shopify-sovellukselle oikeus käyttää OP Kassa -tiliäsi

Kun olet antanut oikeudet, ikkuna sulkeutuu ja näet avautuvassa näkymässä OP Kassa -tilisi tiedot. Muokkaa integraation asetukset haluamiksesi ja hyväksy painikkeesta integraation käynnistyminen. Tuotetiedot, saldot ja tilaukset alkavat synkronoitua muutaman minuutin kuluttua.

Vastauksia Shopifyyn liittyviin kysymyksiin löydät täältä: https://help.shopify.com/questions