1. Luo OP Kassa -tunnus osoitteessa https://hallinta.op-kassa.fi. Voit joko luoda itsellesi kokeilutunnuksen tai tilata palvelun käyttöösi valitsemalla itsellesi sopivan palvelupaketin osoitteessa https://www.op-kassa.fi/hinnasto
  2. Lataa OP Kassa -sovellus Play Storesta
  3. Kirjaudu sisään sovellukseen OP Kassa -tunnuksellasi

Ensikirjautumisen yhteydessä sovellus pyytää sinua asettamaan itsellesi nelinumeroisen pääsykoodin, jonka avulla kirjaudut jatkossa sisään sovellukseen. Muistathan valita pääsykoodisi siten, ettei se ole liian helposti arvattavissa. Esimerkiksi 1234 ja 0000 eivät ole turvallisia pääsykoodeja.