OP Kassan Android-versiossa on kaikki tarpeelliset toiminnot maksujen vastaamiseen ja myyntien kirjaamiseen. Android-sovellusta voi käyttää itsenäisesti tai iPad-version rinnalla. Sovelluksen taustalla on turvallinen pilvipalvelu, joten tiedot synkronoituvat käytettyjen laitteiden ja OP Kassan selainpohjaisen Hallintapaneelin välillä.

Kassasovellus vaatii toimiakseen vähintään Android 6.0 -version.

Kassasovelluksella ja maksupäätteellä voit

• vastaanottaa käteis-, kortti- ja lähimaksuja
  • vastaanottaa maksuja lahjakorteilla, virike- ja lounaskorteilla sekä laskulla
  • myydä ruudukkonäkymästä tai vapaamyyntinä
  • luoda tuotteita ja vapaamyyntituotteita
  • valita tuotteita tai tuoteryhmiä myyntiruudukkoon
  • tehdä hyvityksiä ja palautuksia
  • lähettää asiakkaan kuitin sähköpostiin